Scherp geprijsd

  Vakkundig

  1. APK V.A. €45,-

Diensten

Aircoservice

Zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt altijd als het u niet uitkomt! Een airco is niet onderhoudsvrij.

Uitlezen Storingsgeheugen

Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Met ons diagnoseapparatuur kunnen wij de fout of storing uit het geheugen lezen.

Bandenservice

Winterbanden bieden maximale veiligheid door meer grip en een veel kortere remweg onder de 7°C. Ze zijn speciaal afgestemd op regen en sneeuw. De kans op persoonlijk letsel voor u en anderen is aanzienlijk minder.

Onderhoud & Reparatie

In onze werkplaats bent u voor de volgende werkzaamheden bij ons aan het juiste adres Grote- en Kleine onderhoudsbeurt, Nieuwe APK, Aircoservice, Bandenservice, Schadeherstel.

APK Benzine & Diesel

Tijdens de APK keuring beoordeelt onze RDW-erkende keurmeester uw auto op een groot aantal punten. Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal.

Schadeherstel

Wij beschikken over de modernste equipement in huis op het gebied van plaatwerkherstel en kunststofreparaties. Hiermee kunnen onze vakmensen vaker lastige deuken en gescheurde bumpers toch repareren.

Autoruitschade

Heeft u ruitschade aan uw auto en wilt u dit laten repareren, dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij kunnen uw ster of barst in uw autoruit herstellen. Heeft uw autoruit teveel schade, dan plaatsen wij een nieuwe ruit voor u.