Scherp geprijsd

  Vakkundig

  1. APK V.A. €45,-
WEES NIET TE LAAT MET HET VERVANGEN VAN UW BANDEN

Bandenservice

De banden van uw auto zijn misschien wel één van de belangrijkste onderdelen. Met goed onderhouden banden rijdt u niet alleen veiliger, maar ook zuiniger en comfortabeler. Genoeg reden dus om uw banden alle aandacht te geven die ze verdienen. Met de bandenservice van Hoetjer weet zeker dat u de beste kwaliteit heeft.

Winterbanden

Winterbanden bieden maximale veiligheid door meer grip en een veel kortere remweg onder de 7°C. Ze zijn speciaal afgestemd op regen en sneeuw. De kans op persoonlijk letsel voor u en anderen is aanzienlijk minder. Rijden op winterbanden is per saldo niet duurder, immers uw zomerbanden slijten niet in de winterperiode. In een aantal wintersportlanden zijn winterbanden verplicht en riskeert u een boete bij geen gebruik.

Autobanden wisselen (zomer- en winter)

Laat uw winter- en zomerbanden op tijd wisselen. Dit bespaart geld, als u op de verkeerde banden rijdt, slijten deze banden sneller.

Opslag van uw banden

U kunt uw winter – en zomerbanden tegen een kleine vergoeding per jaar door ons laten opslaan. Dit bespaart uw opslagruimte en vervoer van uw banden.

Uitlijnen en balanceren

Met een goed uitgelijnde auto rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler, ook slijten uw banden en auto-onderdelen minder snel. Door de banden te balanceren, ervaart u minder trilling, heeft u beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort.

Reparatie autobanden

Wij kunnen bijna elke lekke band repareren. U bent zó weer op weg. Kom zo snel mogelijk bij ons langs wanneer uw banden reparatie nodig hebben. Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van uw band veroorzaken waardoor reparatie onmogelijk wordt en de banden vervangen moeten worden.