Scherp geprijsd

  Vakkundig

  1. APK V.A. €45,-
WEET U WANNEER UW APK AFLOOPT?

APK BENZINE & DIESEL

De APK is een verplichte keuring, die u periodiek moet laten herhalen. Tijdens de APK wordt er op een groot aantal punten gelet. Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal. Het is belangrijk om uw APK tijdig in orde te maken, wanneer u dit niet doet loopt u risico op een boete.

Inhoud APK

Tijdens de APK keuring van Hoetjer Stadskanaal beoordeelt onze RDW-erkende keurmeester uw auto. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast checken we of de uitstoot van uw auto aan de milieueisen voldoet. Daarvoor doen we bij dieselmotoren een roetmeting en bij benzinemotoren een viergasmeting. En tenslotte controleren we kentekenbewijs deel I, het voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

Gratis APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt

Een deel van de werkzaamheden bij een APK en een onderhoudsbeurt is hetzelfde. Dus dat levert u een besparing op. Mocht er wat aan uw auto mankeren, dan kunnen we dat meteen repareren. En u bent uw auto maar één keer kwijt. Door de APK en een kleine of grote onderhoudsbeurt te combineren, bespaart u dus tijd en geld. Bovenal levert het u gemak op.

Veel voordeliger dan de merkdealer

Voor de kwaliteit die wij leveren, betaalt u een aantrekkelijk prijs. Dit komt door ons scherpe uurtarief. U bent bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer.

Tarieven APK

Rijdt uw auto op benzine? Dan kunt u hem bij ons APK laten keuren voor slechts € 45,-. Heeft u een diesel? Dan kunt u voor € 54,99,- bij ons terecht. Deze tarieven zijn all-in. Dat wil zeggen dat we géén bijkomende kosten rekenen voor afmelden, viergastest of roetmeting.